Muzika Forum Pop, Rock, Metal, Rap, Folk, Narodno... Sve na jednom mestu :) |
|
| Tose Proeski | |
| | Author | Message |
---|
ExtazA Admin
Број порука : 1225 Join date : 2009-07-13 Age : 31 Локација : Kovin
| Subject: Tose Proeski 17/7/2009, 19:06 | |
| Ako me pogledas u oci o meni nista vise ti neces znati jer oci odati me nece u moju odbranu ce ovaj put stati
Slobodno gledaj mi u usne na njime ne pise bas nista vazno koliko puta slicne tebi usnama ovim ja sam ljubio lazno
Ref. A ne gledaj mi u dlanove jer oni ce me znam, odati za samo jedan poljubac tvoj sve moje tajne odmah prodati
I ne gledaj mi u cipele jer reci ce ti o meni sve da sam bas jednu takvu kao ti trazio sve ove godine
Ako me pogledas u celo nijednu boru tamo ti neces naci sakrit' cu svoje pravo lice glumit' cu da sam nocas od tebe jaci
Slobodno gledaj mi u usne na njime ne pise bas nista vazno koliko puta slicne tebi usnama ovim ja sam ljubio lazno
Ref. | |
| | | ExtazA Admin
| Subject: Re: Tose Proeski 17/7/2009, 19:09 | |
| BEZ TEBE Bez tebe nema obale za more mojih suza i patnje, nema izvora dusa da se napije
Bez tebe jeseni ne prolaze i laste sa juga ne dolaze, zivot kao kazna protice
Posle svega znam da u cilom sazvezdju imas najjaci sjaj, svaki dan sa tobom disem zemaljski raj
Ref. 2x Kazu da vrijeme, vrijeme lijeci sve, a sta mi vridi vecnost bez tebe pevam u tami one nase pjesme, suze lijem rano moja, za tobom ceznem
Bez tebe nema obale za more mojih suza i patnje, nema izvora dusa da se napije
Bez tebe jeseni ne prolaze i laste sa juga ne dolaze, zivot kao kazna protice
Posle svega znam da u cilom sazvezdju imas najjaci sjaj, svaki dan sa tobom disem zemaljski raj
Ref. 2x | |
| | | ExtazA Admin
| Subject: Re: Tose Proeski 17/7/2009, 19:11 | |
| BOZE BRANI JE OD ZLA
Ona ima oci koje znaju moje tajne sve moje tuge sve i moje nemire ona ima ruke i u njima svemir citavi u tom zagrljaju mogu umrijeti
Ref. Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njena oka dva
Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani je od zla, Boze, kad ne mogu ja
Ona ima usne i na njima okus tresanja koje niko ne zna ljubit kao ja
Ref.
Ref.
Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani je od zla, Boze, kad ne mogu ja
| |
| | | ExtazA Admin
| Subject: Re: Tose Proeski 17/7/2009, 19:12 | |
| Kad srce plati stari dug
Kucnes u sitni sat ne znas da nisam sam njen je dah pored mene sad spava mi na grudima
Zelis da budem tvoj suza u oku sjaj idi kad te molim, nisam covjek ja koga si zamisljala
Ref. 2x Kad srce plati stari dug kad laste odlete na jug ja mogu s vremena na vrijeme da ti budem samo drug
Kad srce plati stari dug, i kada shvatis da sam njen ti ljubav pocjepaj i znaj da sve je tren
| |
| | | ExtazA Admin
| Subject: Re: Tose Proeski 17/7/2009, 19:16 | |
| LADY
Svoje lice je sakrila kao da me ne pozna zemlju otvaram da me proguta.
Cuti nista ne odgovara mirna kao statua, moje misli meni ubija.
Hladne kise padaju pruzi ruku i oseti nju za jedan osmeh kupila bi me.
Kazem Lejdi oci su ti zvezde ostani bar nocas mrak ce da me pojede.
Lejdi ja sam tu, pogledaj u nju, njene oci stanuju u svemiru, i ko zna koji put, ja najbolji sam drug kazu da mirno spavam i ne brinem.
Hladne kise padaju pruzi ruku i oset nju za jedan osmeh kupila bi me.
| |
| | | ExtazA Admin
| Subject: Re: Tose Proeski 17/7/2009, 19:19 | |
| Nikad nisi mi rekla da mene si se odrekla ni kojim znakom niti pogledom ni dahom da sam nekad ti znacio bar tren
Tvoj kad sam bio jedan san tad samo snio sne za nas danas kad odlazis neces da izustis rijec
Ref. Meni hvala ni jedno sto sada cutim, tiho sapcem nemo patim bol da skratim
Meni hvala ni jedno sanjam proslost, a sat stao uklet usud po meni pao
Meni hvala ni jedno kad vec ides vec je vreme dusi mojoj smrtno breme meni hvala ni jedno
Meni hvala ni jedno ni jedno bravo kad sve sam dao sto sam te na smrt milovao
Meni hvala ni jedno za gorko vreme ako svene a bez tebe i bez mene
Meni hvala ni jedno ni jedna rijec ni koji osmeh pohvala jedna, pa ni podstrek ja te volim ni jedno
Ruku nisi mi dala plasila se da bi pala da l' da se smijem, il' da placem ili boli me jos jace sto bi sada marila
Nemam nedoumice sapni mi bar, kazi u lice danas kad odlazis neces da izustis rijec
Ref.
Ref. | |
| | | Ana Marija Početnik
Број порука : 16 Join date : 2009-12-29 Age : 29 Локација : Zemun
| Subject: Re: Tose Proeski 29/12/2009, 21:28 | |
| Igra bez granica
Da se bar mogu probuditi u svijetu ljubavi bez starih dugova i ovih nakaza sto su me stalno pratile
Da te bar mogu poljubiti bez losih sjecanja na hladna proljeca bez slike stradanja sto se bas na nas zalijepe
Ref. Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise
Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane
Da te bar mogu probuditi kavu ti skuhati, u krevet donijeti pa te poljubiti al' toga nema i ne postoji
Da se bar mogu zaljubiti u malu seljanku na nekom proplanku gore u svemiru tako da dolje ne vidim
Ref.
Ref. | |
| Subject: Re: Tose Proeski 29/12/2009, 21:29 | |
| Tose Proeski - Pratim te
Baci pogled preko ramena kad pođeš, kad po meni ko po suhom lišću prođeš, pa me makar laktom u grudi pogodi, makar grub tvoj dodir bio još mi godi.
Baci osmijeh ispod uvojaka barem, da u tvoje misli bar na kratko stanem, ko u usporenom filmu se spotakni, preko mojih nogu ruku mi dotakni.
Pratim te,
sve u korak, svaku stopu poljubim, svaku suzu, svaki uzdah osjetim. Tu sam da ti nadu vratim, ako padneš da te uhvatim.
Pratim te, i kad ne gledam, po koraku te znam, svaki drhtaj tvoga tijela osjećam. Tu sam da ti nadu vratim, ako padneš da te uhvatim.
Pratim te.
Kad se ispod tvoga kišobrana stisnem, ja sam sretan iako na pola kisnem, pa me makar laktom u grudi pogodi, makar grub tvoj dodir bio još mi godi
Pratim te, sve u korak, svaku stopu poljubim, svaku suzu, svaki uzdah osjetim. Tu sam da ti nadu vratim, ako padneš da te uhvatim.
Pratim te, i kad ne gledam, po koraku te znam, svaki drhtaj tvoga tijela osjećam. Tu sam da ti nadu vratim, ako padneš da te uhvatim. Krv u glavu udari, i ko struja oživi, ovo tijelo bar na kratko ozdravi.
Pratim te, sve u korak, svaku stopu poljubim, svaku suzu, svaki uzdah osjetim. Tu sam da ti nadu vratim, ako padneš da te uhvatim.
Pratim te, i kad ne gledam, po koraku te znam, svaki drhtaj tvoga tijela osjećam. Tu sam da ti nadu vratim, ako padneš da te uhvatim.
Pratim te... | |
| Subject: Re: Tose Proeski 29/12/2009, 21:29 | |
| Tose Proeski - Lagala nas mala (duet Tony Cetinski)
Hej, ko si sad ti otkud s tobom moja djevojka
Hej, a koji si ti i otkud ona tebe zna
Vidim, sprema se lom slomit cu te ako si s njom
Neces gledat' taj film kad ti opis promijenim
Ref. 2x Lagala nas mala, presla ko budale igrala je igru, sa njom nema sale jos i danas laze da sam bio prvi igrala je igru, to joj je u krvi
Toni, lupas ko lav nikad nisam bio tako plav
Tose, imas krose boli glava, boli me
Ma, nek ide dovraga sve jer ima zena, mogu bez nje
Pricekaj malo, idem i ja dosta mi je nevolja
Ref. 4x | |
| Subject: Re: Tose Proeski 29/12/2009, 21:30 | |
| Tose Proeski feat Antonija Sola - Volim osmijeh tvoj
Krade mi te cesta kradu mi te ljudi svako pomalo od osmjeha tvog posudi
Iza svakog ugla stalno neko vreba da mi te ukrade kada malo srece treba
Niko nije kriv za to sto te volim toliko al’ osmjeh tvoj je kriv da znas sto me osvajas
Refren Volim osmijeh tvoj bas dobro ti stoji jos ti bolje stoje poljupci moji ma kriv je meni svako kom smijes se ti, moja ljubavi
Volim osmijeh tvoj i nosi ga uvijek smij se samo, dusu mi grij’ zauvijek i krivi su mi svi, i krivo mi je sve kad sam bez tebe
Al’ nije krivo more niti sol u kosi niti nebo koje boju oka tvoga nosi
Niko nije kriv za to sto te volim toliko al’ osmijeh tvoj je kriv da znas sto me osvajas
Refren
Refren
I krivi su mi svi, i krivo mi je sve kad sam bez tebe | |
| | | **BeeBo.O** Početnik
Број порука : 20 Join date : 2009-12-29
| Subject: Re: Tose Proeski 29/12/2009, 23:57 | |
| Ostala si uvijek ista
Odavno vec nisam mislio o tebi medju nama dani i godine stoje nikada te vise pronasao ne bi da se jucer nismo vidjeli nas dvoje
Stigao sam kasno stajao na cesti i slucajno tebe ugledao tada ni slutili nismo da cemo se sresti pod svjetlima ovog bezimenog grada
Pricas mi o svemu hodamo polako odavno se nismo isplakali tako
Ref. Ostala si uvijek ista i ove suze na licu tvom ostala si uvijek ista jedina zena na putu mom ostala si uvijek ista
Stigao sam kasno stajao na cesti i slucajno tebe ugledao tada ni slutili nismo da cemo se sresti pod svjetlima ovog bezimenog grada
Pricas mi o svemu hodamo polako odavno se nismo isplakali tako
Ref. 2x | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Tose Proeski | |
| |
| | | | Tose Proeski | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |