Muzika Forum Pop, Rock, Metal, Rap, Folk, Narodno... Sve na jednom mestu :) |
|
| Jedni o drugima | |
| | Author | Message |
---|
boogeyman Admin
Број порука : 1353 Join date : 2009-07-16 Age : 29
| Subject: Jedni o drugima 23/7/2009, 01:34 | |
| morate napisati
Znam: sve sta znate o odredjenoj osobi Voljeo bi da znam: Sta bi voljeli da znate o toj osobi Volim : sta volite kod te osobe Ne volim : sta ne volite kod te osobe, ili sta vas je razocaralo kod te osobe
odgovore na "voljeo bi da znam" saljete pm-om ili odg negdje drugo (uglavnom ne odg ovdje)
ja kazem RUKII
osoba koja bude sledeca pisala(samo ne smije biti ruki) kaze sve gore navedeno i kaze ime sledece osobe (kao na primjer Crazy Ja) | |
| | | boogeyman Admin
| Subject: Re: Jedni o drugima 23/7/2009, 23:56 | |
| evo kad niko nece ja cu!!!
Znam: -da je 95 godiste -voli da slusa rock, malo rep i pop -da je admin uma
Voljeo bi da znam: zasto neces da postavis svoje slike? Volim : duhovitost, nacin na koji razmislja Ne volim : njen dio mozga koji je izmislio da je uzasna na jednoj slici
(sorry ruki al te ne poznajem bas puno da bi detaljnije pisala)
sledeca osoba Sashka | |
| | | Ruki Admin
Број порука : 588 Join date : 2009-07-14 Age : 29 Локација : Serbia
| Subject: Re: Jedni o drugima 24/7/2009, 13:45 | |
| Hvala ti Milena.. )) Ma, postavicu kasnije... necu jer, sebi jednostavno nisam ni malo simpaticna! A onaj drugi deo mozga za sliku.. ahahahah, stvarno mi se ne ssvidja ta slika.. )) Jaojzz.. al imam srece.. zapala mi moja BFF! )) Znam: a jooooj... pa ja kad bi pricala sta sve znam.. ko zna u koliko bi postova to stalo...ahaha! ~ Znam skoro sve njene tajne xD ... Znam ko joj je simpa... Koje je godiste..gde zivi.. kakva joj je kuca xD .. znam joj celu porodicu xD ... Sta najvise voli da radi, jede, slusa! Od cega ima strahoce i sta joj najvise smeta..! I stvarno ne mogu vise da pisem.. znam skoro sve o njoj..eheh ) Voljeo bi da znam: pa znam sve sto treba...hehe ! ) Volim : volim sve! hehe xDxDxD. Pozitivna, dobra, luda, pametna, inteligentna, ... bla bla.. nmg vise xDxDxD ma jednom recju BF! xD Ne volim :.. bljuf.. nznm.. sta ne volim..aaaa!! pa nznm... kad mi se nesto ne bude svidelo ja cu javiti.. ahahah Sledca... : hmm, Extaza... ) | |
| | | boogeyman Admin
| Subject: Re: Jedni o drugima 24/7/2009, 15:54 | |
| nema na cemu stazica : Znam: ima 16 god -zove se nenad -ne voli duge veze -ide na more -simpatican je, sweet ... Voljeo bi da znam: zasto uvijek postavlja iste slike? Volim : duhovitost, nacin razmisljanja, nacin na koji pristupa nekim stvarima... Ne volim : to sto je napisao u temi "Ljubav" toliko od mene milijana | |
| | | KiNa.♥ Vip Member
Број порука : 559 Join date : 2009-07-14 Age : 29
| Subject: Re: Jedni o drugima 12/8/2009, 22:22 | |
| Hvalaa... Ruki!!! <3
Znam: -da ima 195 postova na ovom forumu... -ima 14.5 godina -Zivi u temerinu -na 4um je doveo Extaza
Voljeo bi da znam: Ko joj je BFF, zasto vise ne posecuje ovaj 4um...
Volim : Simpaticna jee... vesela...nacin razmisljanja, pozitivna, dobra!!!
Ne volim : Sto vise ne posecuje ovaj 4um...
_nia__92_ sada je ona na redu... | |
| | | ... Muzikalan
Број порука : 229 Join date : 2009-07-23
| Subject: Re: Jedni o drugima 13/8/2009, 00:49 | |
| cek jel sad neko pise o meni ili ja o nekome?? ces, ces...??xDD | |
| | | boogeyman Admin
| Subject: Re: Jedni o drugima 13/8/2009, 22:28 | |
| | |
| | | KiNa.♥ Vip Member
Број порука : 559 Join date : 2009-07-14 Age : 29
| Subject: Re: Jedni o drugima 14/8/2009, 00:13 | |
| Evo ja cu...
Znam: -Zove se Nina -iz B.G.-a je... -'92 godishte (17 godina)... -Voli ROCK, pomalo pop, house, alternative,... itd -ima oko 225 postova na forumu... -Voli Twilight, Taylor Lauthera... -Voli leto, lencarenje, zivotinje... -chlan je na 4umu www.all4teens.com (tako nesto) -umm... shta josh??...a daa, pridruzila se ovom 4umu 23.7.2009. -sestra mi je na ovom forumu!!! .::vise nmg da se setim...::.
Volela bih da znam: uff, pa nznm... mnogo toga!! Odprilike znam dovoljno o njoj ako se setim dodacu..!!!!
Volim: simpaticna, zabavna, vesela, slatka, pozitivna... itd.
Ne volim: paaa...nznm... nema toga..!!! *~*Maki*~*ee.. sada moja prava sekaa!!! | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Jedni o drugima | |
| |
| | | | Jedni o drugima | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |
|