starleta obećala
Pamela: Doći ću i u Srbiju
Planiram da kupim apartman u Pržnu, Crna Gora je prava država sa kojom bi trebalo da poslujem, zemlja je prelepa. Zaljubila sam se u Crnu Goru - priča Pamela Anderson, seksepilna holivudska glumica koja je na Crnogorskom primorju provela protekla četiri dana obilazeći lokacije na kojima će "Atlas grupa" graditi ekološke hotele u koje ona planira da uloži novac.
Kada su čuli za njen dolazak na jadransku obalu, mnogima nije bilo jasno zašto će Pamela, uprkos svetskoj finansijskoj krizi, uložiti baš u Crnu Goru, i to u ekološke hotele.
- Mediteranska obala je predivna i ne vidim kako mogu da izgubim. Ne znam kada su tačno ekološki principi postali moja sfera interesovanja. Imam omiljene arhitekte, svi moji stanovi se trenutno rekonstruišu, smatram da mogu mnogo da doprinesem da bude seksi i fino i ekološko. To mi je veoma zabavno - objašnjava Pamela koja za sada ima nekretnine u Kanadi i Abu Dabiju, ali trenutno živi u prikolici. Američki mediji već nedeljama pišu da je bankrotirala.
- Nije Pamela bankrotirala i ja to mogu da vam potvrdim - ubacio se u priču njen menadžer Piter Ašer.
Posetiću i Srbiju
- Nisam bila u Srbiji, ali sam čula divne stvari o toj zemlji. Imam prijatelje iz tog dela sveta, planiram da posetim Srbiju i radujem se tome - priča Pamela.