Muzika Forum Pop, Rock, Metal, Rap, Folk, Narodno... Sve na jednom mestu :) |
|
| Zdravko Colic | |
| | Author | Message |
---|
ExtazA Admin
Број порука : 1225 Join date : 2009-07-13 Age : 31 Локација : Kovin
| Subject: Zdravko Colic 22/12/2009, 02:34 | |
| Ej draga draga Zimi odlaze ptice selice al se uvek vracaju A ja necu nikad na ta mesta sto na tebe secaju
Na hladnoj postelji boze koferi Pahulje u prozoru To su zadnje slike koje pamtim I koje se ne brisu
Mirise evo opet zima snjegovi I kod nas vec se peku mladi kesteni Eeee E draga draga da je srece Bila bi samnom ali ti se nece 3x Bila bi samnom lai ti se nece
Zimi odlaze.........
Mirise evo opet............ | |
| | | ExtazA Admin
| Subject: Re: Zdravko Colic 24/12/2009, 16:03 | |
| JEDINA
Ostani, da ti kazem nesto jos ostani, ovaj dan je bio los ostani, da ne budem vise sam jer je tuga sve sto znam
Pricaj mi, makar bajke bile to pricaj mi, ti ces otjerati zlo pricaj mi, nek me umire na cas tvoje ruke i tvoj glas
Ref. Ti si jedina od svih koja dodje kada treba ti si sunce moga neba tebi mogu reci sve
Ti si jedina od svih koja tajne moje cuva ti si moja ljubav prva za mnom podjes bilo gdje
Ostani, nisi ista, ali znas ostani, da mi opet snage das pricaj mi, nek me umire na cas tvoje ruke i tvoj glas
Pricaj mi, makar bajke bile to pricaj mi, ti ces otjerati zlo pricaj mi, nek me umire na cas tvoje ruke i tvoj glas
Ref.
Ostani, nisi ista, ali znas ostani, da mi opet snage das pricaj mi, nek me umire na cas tvoje ruke i tvoj glas (2x) | |
| | | ExtazA Admin
| Subject: Re: Zdravko Colic 24/12/2009, 16:04 | |
| A SAD SAM JA NA REDU
Prosla si pored mene ti kao da sam neki stranac nista od one ljubavi ciji ja sam bio znalac
Necu da molim necu ne s tim je svrseno zauvijek idi i ne okreci se i za tebe imam lijek
Ref. Sad malo ja kazem, ne sad malo ja kazem, ne
Kad se javis nisam kod kuce previse ucim boli me zub moras biti strpljpljiva malo mozda u petak a mozda i ne
Haj, haj, haj, nije vise maj haj, haj, haj, dosao je kraj | |
| | | ExtazA Admin
| Subject: Re: Zdravko Colic 24/12/2009, 16:04 | |
| ADAM I EVA
Ti zivis k'o u raju pozelis- imas sve al' jabuka te mami ubrala bi je
Hajdemo odavde sapuce tvoj glas suvise je mirno isuvise za nas
Vidim veceras ti bi izabrala pakao prije nego dosadan raj
Ref. Bicemo k'o Adam i Eva k'o Adam i Eva isti peh k'o Adam i Eva prognani za samo jeda grijeh | |
| | | ExtazA Admin
| Subject: Re: Zdravko Colic 24/12/2009, 16:05 | |
| APRIL U BEOGRADU
Prolaze i vracaju se s lastama suncani i nasmijani dani opet je u mojoj dusi proljece da l' si djevojka il' zena sada ti
April u Beogradu uzaludno trazim usne jedne djevojke sto se divno mazi april u Beogradu miluje joj kosu ispod Savskog mosta to je mozda ona al' je drugi ljubi
Ref.
April u Beogradu jedno proslo doba nosim ga u mislima iz vojnickih soba april u Beogradu umorno se smjesi ispod Savskog mosta dok se sumrak sprema vise mene nema | |
| | | ExtazA Admin
| Subject: Re: Zdravko Colic 24/12/2009, 16:06 | |
| CAJE SUKARIJE
Ja se zovem Ivana a tata me zove zlato rekla sam mami kad porastem udacu se za tebe zato rastem i rastem i jedva cekam da porastem
Sjedam na voz i dolazim super cu da se uredim kao glumica, kao pjevacica
Ref. 2x Cajorije sukarije ma pirurde palamande ma pirurde palamande caje halam diklama iridikman caje
10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1, 0
Ponekad kao pod narkozom sanjam kako putujem vozom prvo ide, Sarajevo, Skoplje preko Kraljeva, Nisa i Valjeva onda Split, pa onda Rijeka preko Pule i Osjeka
Sarajevo, Zagreb, onda Beograd pa tek onda Novi Sad Sarajevo, Beograd preko Tuzle cijela Tuzla jednu kozu muzla
Eci peci pec, ti si mali zec
Ref. 2x | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Zdravko Colic | |
| |
| | | | Zdravko Colic | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |