Pop pevačica Maja Nikolić je u više navrata u svojim pesmama koketirala sa elementima narodne i etno muzike, a sada je prelomila i rešila da svoju karijeru prepusti u ruke Saše Popovića i snimi narodnjački album za “Grand”.
- Saša i ja smo se dogovarali još pre „Farme“ da snimim za „Grand“, a kada sam izašla, samo smo sve to utanačili. Album će biti objavljen za dva i po meseca, a kao uvertira za to biće moj duet sa Cakanom „Ciganka sam mala“ u jednoj od „Grandovih“ emisija – rekla je pevačica za dnevni list “Kurir”.
Na “Farmi” dogovorila je duetsku pesmu i sa Milanom Topalovićem Topalkom ali još uvek nije sigurno da li će taj duet biti snimljen. Naime, pevačica kaže da sada sve zavisi od Saše Popovića jer je njemu prepustila vođenje karijere.
Maja priznaje da je srećna što je konačno na slobodi, i da je zadovoljna kako se pokazala na “Farmi”. Iznenađena je koliko je ljudi voli i podržava i sebe doživljava kao nacinalnog heroja. Kako kaže, sve svađe je zaboravila i veruje da će sa svim bivšim ukućanima biti u odličnim odnosima.
- Bila sam na ručku sa Saletom Jovanovićem, a sa Marinom Perazić sam snimala novogodišnju emisiju kod Lee Kiš i onda je ona javno izjavila da nikada nije pričala bljuvotine o meni i zaklela se da takve gadosti nikada nije iznela. Evo, i sa Cakanom ću pevati zajedno, tako da sam im svima oprostila - kaže Maja.