Muzika Forum Pop, Rock, Metal, Rap, Folk, Narodno... Sve na jednom mestu :) |
|
| Riblja Corba | |
| | Author | Message |
---|
Ruki Admin
Број порука : 588 Join date : 2009-07-14 Age : 29 Локација : Serbia
| Subject: Riblja Corba 14/7/2009, 16:37 | |
| Lutka sa naslovne strane
Dajes da te vole glumci, reziseri, novinari, ljudi neznani i znani, pojesce te brzo velegradske zveri ali, ti ces biti na naslovnoj strani.
Statiraces mozda u ponekom filmu, mozda ces reklamu snimiti za TV, menjace te ko sto razmenjuju reci, iza tvojih ledja pricace viceve.
Ti si savrsenstvo, bez mane, ti si deo vojnickih snova, ti si lutka sa naslovne strane i treba ti lova.
Svi vole tvoje idealne mere, trpeces staracke ruke na sebi, ali to je deo tvoje karijere pa zasto onda otrpela na bi.
Slavni fotograf seksi-magazina slikace svoje umetnicko delo, nezreli klinci otvorenih usta gledace tvoje mlado, golo telo.
Slavni fotograf seksi-magazina slikace svoje umetnicko delo, nezreli klinci otvorenih usta gledace tvoje mlado, golo telo. | |
| | | Ruki Admin
| Subject: Re: Riblja Corba 14/7/2009, 16:43 | |
| Ostani djubre do kraja
Dok stojim za sankom delimicno pijan mrzeci pomalo i sebe i druge, ubijam lagano konjak, cigarete, prijatelje dobre, moje verne sluge.
Nisam od onih koji cvile, vise te namam i sta tu mogu, ja cu se posle odvuci kuci samo da popijem jos jednu s nogu.
Znam, necu moci jos dugo da zaspim, beskrajno duge, proklete noci, kako su pogresni dani bez tebe, tu mi ni pice ne moze pomoci.
Nisi valjda luda da se stidis sto si me prognala istocno od raja bar se nasmesi kada me vidis, ostani djubre do kraja. | |
| | | Ruki Admin
| Subject: Re: Riblja Corba 14/7/2009, 16:45 | |
| Amsterdam
Neko mi je ukrao biciklo jer ga nisam dobro vez’o lancom na biciklo ovde sam naviklo da se ne bi osecalo strancom
Kucici po ulicama kaku cipelu sam umaz’o govancom ‘oce da me grizaju u mraku da se ne bi osecalo strancom
U kafanu pusu marihuanu ili neku drogu piju s nogu te sam noci spavalo pod sankom da se ne bi osecalo strankom
Ovde vopste nema Holandezi sve Arapi, crnci, i Kinezi tu ljudovi vopste ne spavaju samo vicu i zajebavaju
Tu kurave u izlozi sedu cutu, pusu, prolaznike gledu sedu gole ili u deklize musterije da im pridju blize
U kafanu pusu marihuanu ili neku drogu piju s nogu te sam noci spavalo pod sankom da se ne bi osecalo strankom joj, joj, joj
Moju malu trazim po kanalu gde se vodom setaju sa brodom ceo dan sam plivalo za camcom da se ne bih osecalo strancom
Svuda guzva, frka i krkljanac nemas pojma ko je ovde stranac postalo sam jedan Amsterdamac da se ne bi osecalo stranac
U kafanu pusu marihuanu ili neku drogu piju s nogu te sam noci spavalo pod sankom da se ne bi osecalo strankom joj, joj, joj
In the city of Amsterdam you can find a lot of fun The Dam square and Laitce plain this is something I can’t explain There’s a croud crazy in love in the distance I hear the drum Calling me to come to Amsterdam
Amsterdam, Amsterdam Amsterdam | |
| | | boogeyman Admin
Број порука : 1353 Join date : 2009-07-16 Age : 29
| Subject: Re: Riblja Corba 21/12/2009, 23:59 | |
| Hocu, majko, hocu Refren 2x Hocu, majko, hocu u gradsku cistocu spavam danju, radim nocu za gradsku cistocu Ko ulicu prlja ima da nadrlja ja sam svoju srecu nasao u smecu nosim zutu uniformu ispunjavam radnu normu mnogo mrzim zabusante sto nece da nose kante Refren 2x Drugovi su zivi ljudi pa i oni seru tu su braca komunalci da za njima peru prolaznik je pospan zeva kisa pada, grmi, seva po ulici vucem creva hor cistaca sa mnom peva Refren 2x Refren 2x | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Riblja Corba | |
| |
| | | | Riblja Corba | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |
|