Muzika Forum Pop, Rock, Metal, Rap, Folk, Narodno... Sve na jednom mestu :) |
|
| Tekstovi pesama zvezda granda 2009 ! | |
| | Author | Message |
---|
*^Ljubisa^* Početnik
Број порука : 33 Join date : 2009-07-14
| Subject: Tekstovi pesama zvezda granda 2009 ! 14/7/2009, 20:43 | |
| OVDE CE BITI 12 NOVIH TEKSTOVA | |
| | | *^Ljubisa^* Početnik
| Subject: Re: Tekstovi pesama zvezda granda 2009 ! 14/7/2009, 20:46 | |
| ***JELENA KOSTOV-NISAM BILA SPREMNA*** Mislila sam da ludim kad sam je s tobom videla Ti si jadan,o Boze,a njena gluma je tako jeftina Nikakvih dodirnih tacaka namamo, cime te privukla Ona je poznata samo po tome s kim je sve spavala
Nisam bila spremna na takav prizor lezerno tvoja ruka preko njenih nogu Tad vise nisam mogla da cutim I rekla sam glasno Morate li javno nadjite sobu Nisam bila spremna na takav prizor lezerno tvoja ruka preko njenih nogu Tad vise nisam mogla da cutim I rekla sam glasno Morate li javno nadjite sobu
Mislila sam da ludim kad sam je stobom videla Njen je zivot afera I prepun je tajnih vecera Dok je gutas pogledom predstava konacno eprilog svo dobija Ne zasluzujes bolje uz najgoreg ide najgora
Nisam bila spremna na takav prizor lezano tvoja ruka preko njenih nogu Tad vise nisam mogla da cutim I rekla sam glasno Morate li javno nadjite sobu Nisam bila spremna na takav prizor lezerno tvoja ruka preko njenih nogu Tad vise nisam mogla da cutim I rekla sam glasno Morate li javno nadjite sobu | |
| Subject: Re: Tekstovi pesama zvezda granda 2009 ! 14/7/2009, 20:50 | |
| ***SLOBODAN VASIC-ANONIMNA*** JOS UVEK MAMURAN SVE MI NEJASNO U GLAVI DAL JE NOĆ IL' DAL JE DAN NEKA MI NEKO JAVI PORED MENE ANĐEO SPAVA NE ZNAM STA ĆE TU U MOM KREVETU
A JA SVE POKUSAVAM NJENO IME DA PRIZOVEM NE BI DA SE OBRUKAM SIGURNO SE NADA BOLJEM NE ZNA ONA DA SAM JA SVAKOJ- BIO SAMO PRIDE KAD IM NE IDE
ref: ANONIMNA KOZU IMA MEKU KAO SVILA PORED MENE SLATKO DISE,LEPA KAO HIMNA NJENA KOSA RASČESLJANA PALA MI NA GRUDI I DA GORI CEO GRAD- NEĆU DA JE BUDIM
PROSAO SAM ZENE SE I STARIJE I KLINKE BOZE HVALA TI ZBOG NJE - TAKO LEPA JE BEZ SMINKE PORED MENE ANĐEO SPAVA NE ZNAM STA ĆE TU U MOM KREVETU
A JA SVE POKUSAVAM NJENO IME DA PRIZOVEM NE BI DA SE OBRUKAM SIGURNO SE NADA BOLJEM NE ZNA ONA DA SAM JA SVAKOJ- BIO SAMO PRIDE KAD IM NE IDE
ref | |
| Subject: Re: Tekstovi pesama zvezda granda 2009 ! 14/7/2009, 20:53 | |
| ***BILJANA SECIVANOVIC-ZASTO ME NEKO NE ZAUSTAVI*** Pred tobom nemam vise tajni sve manje verujem u nas najnesigurniji je vodic duse kao i uvek, slepa strast
Vise i ne znam sta je ljubav mozda sam i poludela sa mnom sve tone, cak i ono sto je jedino vredelo bezgresno zaceto, na vrhu talasa
Zasto me neko ne zaustavi sve cesce mi se mrak taj dogodi suze mi krenu i bez razloga put kojim idem nigde ne vodi Zasto me neko ne zaustavi ucini nesto ili kao svi pobegni kad me stignu strahovi a ovaj nocas je na granici
Pred tobom nemam vise tajni u sebi bol sam gusila sve zidove sto podigla sam davno bez buke noc je srusila
Vise i ne znam sta je ljubav mozda sam i poludela sa mnom sve tone, cak i ono sto je jedino vredelo bezgresno zaceto, na vrhu talasa
Zasto me neko ne zaustavi sve cesce mi se mrak taj dogodi suze mi krenu i bez razloga put kojim idem nigde ne vodi Zasto me neko ne zaustavi ucini nesto ili kao svi pobegni kad me stignu strahovi a ovaj nocas je na granici | |
| Subject: Re: Tekstovi pesama zvezda granda 2009 ! 14/7/2009, 20:56 | |
| ***JOVAN STEFANOVIC-DRUGOVI NE POSTOJE*** Glava mi puca,da l' da verujem ili ljubomoru da sakrijem znas ti sve,samo ludim pravis me, mozda ti tako lako verujes, mozda se stvarno ne uzbudjujes, ali ja,ja sam ko besan pas,vidi da zeli te. Kazes mi pusti price,drug mi je, pada mi mrak na oci,gubim se ,pogledaj kako gleda,topi se,bolje da samar popije.
ref. Ljubomoran ja,ljubomoran on, uvek lazes me da je bezazlen zar bi pisao tebi nocu poruke, bezbroj puta zvao,osmehe ti krao,uu,drugovi ne postoje.
Pogled me njegov bas iritira, smirujem strasti,sve me nervira prestacu kad on odustane, jer njemu kao da to prija sve, on moje muke ko na grani se kida znas,mogu da trpim sve, al' nikom ne dam te. Kazes mi pusti price drug mi je, pada mi mrak na oci,gubim se, pogledaj kako gleda,topi se,bolje da samar popije.
ref. Ljubomoran ja,ljubomoran on, uvek lazes me da je bezazlen zar bi pisao tebi nocu poruke, bezbroj puta zvao,osmehe ti krao,uu,drugovi ne postoje. | |
| Subject: Re: Tekstovi pesama zvezda granda 2009 ! 14/7/2009, 20:59 | |
| ***NADEZDA BILJIC-LJUBAVNICA*** Jutro odeveno u svilu moja glava u tvome krilu miris crne kafe sto mami sveze mleko i kroasani
Negde cuju se zvona malo zatim, zove te ona ti joj kazes - volim te, mila a ja mislim prokleta bila
Ma, pusti je... hajde, poljubi me
Ja sam tvoja ziva lutka tvoja kraljica trenutka ja sam tvoja druga mladost tvoja nesanica Tvoj sam melem protiv samoce tvoje zabranjeno voce tvoje skupo zadovoljstvo tvoja ljubavnica
Na podu k'o telo uz telo moja suknja i tvoje odelo tvoja ruka u mojoj kosi kao da od mene ljubav prosi
Cigaretu poslednju palis na brzinu pokupis stvari evo, cujem, opet te zove samo trazi razloge nove
Ma, pusti je... hajde, poljubi me
Ja sam tvoja ziva lutka tvoja kraljica trenutka ja sam tvoja druga mladost tvoja nesanica Tvoj sam melem protiv samoce tvoje zabranjeno voce tvoje skupo zadovoljstvo tvoja ljubavnica | |
| Subject: Re: Tekstovi pesama zvezda granda 2009 ! 14/7/2009, 21:01 | |
| ***NEBOJSA VOJVODIC-NIKO NE MORA DA SLUSA*** NAJBOLJI NAČIN DA ODEM BEZ REČI NIJE NI PROBALA DA ME SPREČI ZNAM DA ME NE VOLI BIO SAM PREPREKA NJENOJ SREĆI
ČUJEM IH - ZVONE CRKVENA ZVONA SVADBA JE DANAS SE UDAJE ONA PEVAM I PLAČEM JER NEMA TAKVE PESME STO LEČI
REF: (NIKO NE MORA DA SLUSA KAD OD BOLA PUSTIM GLAS BUJICA MI OSEĆANJA NAISLA U ZAO ČAS BILA MI JE SVE NA SVETU GDE DA DUSI NADJEM SPAS SUTRA NEĆE VISE BITI NI VREMENA NI NAS )- 2X
NAJBOLJI NAČIN DA ODEM BEZ REČI NISAM OD ONIH STO ĆE DA KLEČI ZNAM DA ME NE VOLI BOLI, TAJ BOL JE OD SVEGA VEĆI
ČUJEM IH ZVONE CRKVENA ZVONA SVADBA JE DANAS SE UDAJE ONA PEVAM I PLAČEM JER NEMA TAKVE PESME STO LEČI
| |
| Subject: Re: Tekstovi pesama zvezda granda 2009 ! 14/7/2009, 21:04 | |
| ***ALEKSANDRA BURSAC-PADALE SU TVOJE KISE*** Prst je na obaracu tugom u srce ciljas sreca na prekidacu ti lose dane biras sta je to tebi da me ludom pravis od normalne i kusur da mi vratis sto ti od drugih ostane.
hejjjjjj
R:Padale su tvoje kise pored mene zedne, pevale se pesme tvoje za mene ni jedne tocilo se dobrih noci meni prazne case i sad sve moje je tvoje nista nije nase. I da odes i da ostanes, nema jutra moj da osvanes ni snegova da nas zaviju starih vatri da nas ogriju.
Prst je na obaracu tugom u srce ciljas sreca na prekidacu ti lose dane biras sta je to tebi da me prvu stavis do poslednje od nas ovakvih pravis propale i osrednje.
hejjjjj
R:Padale su tvoje kise pored mene zedne, pevale se pesme tvoje za mene ni jedne tocilo se dobrih noci meni prazne case i sad sve moje je tvoje nista nije nase. I da odes i da ostanes, nema jutra moj da osvanes ni snegova da nas zaviju starih vatri da nas ogriju.
| |
| Subject: Re: Tekstovi pesama zvezda granda 2009 ! 14/7/2009, 21:06 | |
| ***DARKO LAZIC-KORAK DO SNA*** AKO STE MI PRIJATELJI NE DAJTE MI DA SE PREDAM
BOLJE I DA UMREM MUSKI NEGO S DRUGIM DA JE GLEDAM...2X
SAMO KORAK DELI ME DO NJE A PRVI KORAK UVEK NAJTEZI JE KORAK DO SNA ILI DO DNA NA SVE IL NISTA IDEM JA KORAK DO SNA ILI DO DNA NA SVE IL NISTA NOĆAS IDEM JA
AKO STE MI PRIJATELJI PUSTITE ME PA ?TA BUDE
MORAM DA JOJ PRIĐEM SADA ILI SADA IL NIKADA ...2X
SAMO KORAK DELI ME DO NJE A PRVI KORAK UVEK NAJTEZI JE KORAK DO SNA ILI DO DNA NA SVE IL NISTA IDEM JA KORAK DO SNA ILI DO DNA NA SVE IL NISTA NOĆAS IDEM JA
| |
| Subject: Re: Tekstovi pesama zvezda granda 2009 ! 14/7/2009, 21:08 | |
| ***MILENA CERANIC-NE MOZE LJUBAV DA NESTANE*** Da li cu te videti ikada vise kako dani prolaze sumnjam sve vise, sumnjati je mnogo gore nego znati prica mog zivota si, porok sto me prati sada znam sta hocu, eh kad bih mogla i vreme da vratim
NE MOZE LJUBAV DA NESTANE KAO MIRIS UVELOG CVECA, JOS SI MOJA CEZNJA I SAN, MOJA TUGA I MOJA SRECA, NE MOZE LJUBAV DA NESTANE I KAD ME JEDNOM NE BUDE BILO DA TI KAO NEKADA LJUBAVI SPUSTIM GLAVU U KRILO. NE MOZE LJUBAV DA NESTANE KAO MIRIS UVELOG CVECA, JOS SI MOJA CEZNJA I SAN, MOJA TUGA I MOJA SRECA, NE MOZE LJUBAV DA NESTANE I KADA DRUGA BUDE SA TOBOM, BICU MOZDA SA NEKIM IZ OCAJA AL' VOLECU TEBE PRED BOGOM.
Da li cu te videti ovoga leta, grad je prepun parova zivot im cveta svako ima nekog koga voli, mazi andjela cuvara svog sto ga budnog pazi, mnogima za oko zapala sam ali srce tebe trazi
REF: NE MOZE LJUBAV DA NESTANE KAO MIRIS UVELOG CVECA, JOS SI MOJA CEZNJA I SAN, MOJA TUGA I MOJA SRECA, NE MOZE LJUBAV DA NESTANE I KAD ME JEDNOM NE BUDE BILO DA TI KAO NEKADA LJUBAVI SPUSTIM GLAVU U KRILO. NE MOZE LJUBAV DA NESTANE KAO MIRIS UVELOG CVECA, JOS SI MOJA CEZNJA I SAN, MOJA TUGA I MOJA SRECA, NE MOZE LJUBAV DA NESTANE I KADA DRUGA BUDE SA TOBOM, BICU MOZDA SA NEKIM IZ OCAJA AL' VOLECU TEBE PRED BOGOM. | |
| Subject: Re: Tekstovi pesama zvezda granda 2009 ! 14/7/2009, 21:10 | |
| ***MILAN TOPALOVIC-KAO LAV***
Ja cu opet zaspati za stolom dok pijem ovo pice pomesano s bolom jos samo jedna cigareta ma, nece propasti planeta a onda pijan plakacu zbog nas
Ref. Lako je meni da od svoje ruke umrem lako mi pijanom u zivot da se kunem jos je lakse meni ludom ceo grad da zapalim al' tesko mi je da te ne volim
Lako mi kao lav i ranjen da se borim lako mi sebicnom za milost da te molim jos je lakse meni krivom da ti sudim nevinoj al' tesko mi je da ti priznam ja da si pobedila
Uvek ja poludim zbog sitnice sto sam ti uvreda ja bacio u lice al' tebi ne treba pijanac ni da sam poslednji muskarac ma, ne bi sa mnom zivot delila
Ref. Lako je meni da od svoje ruke umrem lako mi pijanom u zivot da se kunem jos je lakse meni ludom ceo grad da zapalim al' tesko mi je da te ne volim
Lako mi kao lav i ranjen da se borim lako mi sebicnom za milost da te molim jos je lakse meni krivom da ti sudim nevinoj al' tesko mi je da ti priznam ja da si pobedila
Ref. | |
| Subject: Re: Tekstovi pesama zvezda granda 2009 ! 14/7/2009, 21:12 | |
| ***SVETLANA TANASIC-NE PLASI ME***
Ljubav je prosla i cini se da cu umreti ne, ne zbog tebe, vec zbog promene bez stare navike kuda da krenem ove zore o, Boze, molim te, vrati mrak na moje prozore
Ne plasi me prazan krevet i usamljena casa na stolu plase me druge oci i lica tudja muzika i tudja ulica Ne plasi me hladan jastuk ni dorucak u tisini plasi me da cu voleti drugog a zeleti tebe u blizini
Stvari si svoje iz kuce nocas odneo ja sam ti pomogla kad si ih doneo samo tvoj miris u mojim praznim rukama zivot sa secanjem, to je zivot u teskim mukama
Ne plasi me prazan krevet i usamljena casa na stolu plase me druge oci i lica tudja muzika i tudja ulica Ne plasi me hladan jastuk ni dorucak u tisini plasi me da cu voleti drugog a zeleti tebe u blizini | |
| Subject: Re: Tekstovi pesama zvezda granda 2009 ! 14/7/2009, 21:15 | |
| ***SASA KAPOR-C'EST LA VIE*** Nikad mislio nisam da ce to da se desi znamo se vec stotinjak meseci neki sa slicnim iskustvom vec mi nude uputstvo dvaput meri, a jednom preseci
Posle prvobitnog soka gledas me ispod oka osmehom skrivas zbunjeno lice ja misli blokiram sebi mada trebalo ne bi jer za vece vec postoje skice
Ref. Pa kazem c'est la vie jedan je jedini zasto da oklevam ma, nek se dogodi
I vicem c'est la vie to bar je najbolji kad glavu ne slusas dok srce govori c'est la vie
C'est la vie, c'est la vie veruj mi, c'est la vie
Nikad mislio nisam da ce to da se desi ipak nikada nikad ne reci umesto njih sa iskustvom slusam svoje uputstvo ako zelis to, odmah preseci
Dejstvo prvobitnog soka gotovo je pre roka sad smo hrabriji licem u lice sija meni i tebi mada kako i ne bi jer prave mi smo spojili zice
Ref. 2x
SVI TEKSTOVI PREUZETI SA: tekstovi-pesama.com tekstovi.net
| |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Tekstovi pesama zvezda granda 2009 ! | |
| |
| | | | Tekstovi pesama zvezda granda 2009 ! | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |